Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Veronika Kočiš Krůtilová 8. 5. 2019
Jsme velmi rádi, že jsme pro pronájem bytu zvolili společnost Bravis a paní Župkovou. Na paní Župkovou jsme dostali velmi pozitivní reference a musíme více než souhlasit. Profesionální ale zároveň přátelský přístup, rychlá komunikace, ochota. Můžeme vřele doporučit. Děkujeme za zprostředkování pronájmu.
Eva Dařenová 6. 5. 2019
Snaha vždy vyjít vztříc a najít nejlepší řešení
Jan Bureš 9. 4. 2019
Řešení pronájmu bytu v centru města. Přístup a další na vysoké úrovni.
Tomáš Chmela 19. 3. 2019
Profesionální a vstřícný přístup při pronájmu nemovitosti. Vždy nabídka seriózních a prověřených zájemců o bydlení. Doporučuji.
Marek Kropáček 11. 3. 2019
Skvělá, profesionální spolupráce. Velmi doporučuji.
Marie Vingrálková 4. 2. 2019
Tímto bych chtěla poděkovat paní Zuzaně Župkové za velmi profesionální přístup a rychlé jednání při hledání nájemníků. Velmi se těším na budoucí spolupráci.
Aleš Šavrňa 3. 2. 2019
Chtěl bych touto cestou poděkovat paní Župkové/BRAVIS za kontaktování při uvolnění stavebního pozemku. Se spoluprácí s paní Župkovou jsem byl velice spokojen, velmi profesionalní a příjemné jednání. Vše vyřízeno v krátkém časovém intervalu. Můžu jedině doporučit. Děkuji A. Šavrňa
Pavel Šlajch 7. 12. 2018
S paní Župkovou 100% spokojenost jak profesně, tak i po lidské stránce. Veškeré problémy řešila rychle a k naší naprosté spokojenosti. Během 14 dní bydlíme. Může pouze doporučit a ještě jednou díky.
Terezie Příhodová 28. 11. 2018
Se spoluprácí s paní Župkovou/BRAVIS jsem byla velice spokojená, velmi profesionalní a příjemné jednání. Vše vyřízeno v krátkém časovém intervalu. Můžu jedině doporučit.
Petr Marek 26. 11. 2018
Děkuji paní Župkové za velmi příjemné jednání. Vše připraveno, jasně odkomunikováno, na schůzky vždy dorazila včas a velmi dobře připravená. Příště velmi rád využiji opět jejich služeb.
Přidat referenci